S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja podjetja Abelium d.o.o.

V skladu s prizadevanji za nenehno izboljševanje kakovosti poslovanja ter zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev nam lahko svoje pritožbe ali mnenja pošljete pisno na naslov Abelium d.o.o., Kajuhova ulica 90, 1000 Ljubljana ali pa na elektronski naslov uprava(at)abelium.eu.

Ugovor na račun
Rok za reklamacijo računa je 8 dni od datuma prejema računa. Reklamacije sprejemamo pisno na naslov Abelium d.o.o., Kajuhova  ulica 90, 1000 Ljubljana. Nesporni del računa je treba poravnati kljub vložitvi ugovora.
V dopisu navedete vse ključne podatke z računa (podatke naročnika, številko računa), in sporne postavke. Na ugovor vam bomo odgovorili po pošti, razen, če navedete, da želite odgovor na e-naslov.

Zamujena plačila
Če boste s plačilom zamudili, vam bomo poslali opomin. Če zapadlih obveznosti ne boste poravnali, bomo ravnali v skladu z zakonom in vam zaračunali zamudne obresti, pridružujemo pa si tudi pravico dolžni znesek izterjati po sodni poti, skupaj z zakonsko zamudnimi obrestmi in sodnimi stroški.