S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

GOOPTI OBLAČNA STORITEV RAZVITA NA ABELIUMU JE ZMAGOVALEC NA EUROCLOUD EUROPE AWARDS!

Najboljšim evropskim oblačnim podjetjem in rešitvam so bile podeljene nagrade EuroCloud Europe Awards v Luksemburgu

GOOPTI OBLAČNA STORITEV RAZVITA NA ABELIUMU JE ZMAGOVALEC NA EUROCLOUD EUROPE AWARDS!

zmagovalci EuroCloud Europe Award 2014

Ponosno sporočamo novico, da nas je neodvisna mednarodna oblačna žirija počastila z nagrado EuroCloud Europe 2014, za GoOpti - inteligentni prevoz potnikov. GoOpti je tekmoval v kategoriji za najboljši poslovni vpliv storitev računalništva v oblaku (Best Business Impact by Cloud Services) v letu 2014.

Dvodnevni kongres je zbral celotni evropski oblačni ekosistem in njegove visoko kakovostne projekte računalništva v oblaku, s ciljem, da delijo in predstavijo najnovejše tehnične in regulativne rešitve, ki so pomembne za evropsko industrijo v oblaku. Že četrto leto zapored je evropska žirija v sestavi mednarodnih univerzitetnih profesorjev, predstavniki vlad, raziskovalcev in finančnih revizorjev, pregledala vse zmagovalce iz nacionalnih EuroCloud tekmovanj, ki so potekala v zadnjih mesecih. Skupno 50 nagrajencev iz 12 različnih držav je tekmovalo, da postanejo najboljši med najboljšimi in veseli nas da smo postali del te izbrane elite.