S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Doktorski študentje podjetja Abelium d.o.o. uspešno zagovarjali svojo doktorsko disertacijo

Podjetje Abelium je ponosno na svoje najnovejše doktorje znanosti, saj so v zadnjih nekaj mesecih uspešno zagovarjali svojo doktorsko disertacijo kar 4 sodelavci

Dr. Monika Cerinšek in dr. Jernej Bodlaj sta svoj naziv doktorja znanosti prejela na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Dr. Monika Cerinšek (univ. dipl. matematičarka) je javno zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom  Analiza dvovrstnih omrežij in množenje omrežij, dr. Jernej Bodlaj (univ. dipl. inž. računalništva in informatike) pa doktorsko disertacijo z naslovom Hierarhični prikazi velikih omrežij.
Našemu seznamu doktorjev znanosti se je pridružil tudi dr. Benjamin Bizjan (univ. dipl. inž. strojništva), ki je svojo doktorsko disertacijo z naslovom Razvlaknjenje mineralne volne na vrtečih kolesih centrifuge uspešno zagovarjal na Fakulteti za strojništvo, Univerze v Ljubljani.
Dr. Gašper Košmrlj (univ. dipl. matematik) pa je na Fakulteti za matematiko in fiziko, Univerze v Ljubljani javno zagovarjal doktorsko disertacijo Igre, porojene iz grafovske dominacije.
Dr. Bizjan in dr. Košmrlj sta bila financirana na podlagi uspešno pridobljenega javnega razpisa Krepitev razvojnih oddelkov v podjetjih, ki je bil sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

 

portret-monika   portret-nejc

 dr. Monika Cerinšek                                                          dr. Jernej Bodlaj

portret-benjamin   portret-kosmrlj

 dr. Benjamin Bizjan                                                           dr. Gašper Košmrlj